Pearson Assured tarafından İngilizce Hazırlık Programımıza akredite verildi
12.08.2018
İstanbul Şehir Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı, düzenli kalite teminatı ve nitelikli gelişim desteği sunan uluslararası kalite kuruluşu Pearson Assured tarafından verilen akreditasyona uygun görüldü.
​​​​100'den fazla ülkede 100 yılı aşkın bir süredir eğitim-öğretim alanında tecrübesi olan, kurumların kalite süreçlerini dünya standartlarında denetleme, karşılaştırma ve bağımsız olarak doğrulama konularında uzman, dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşlarından biri olan Pearson Assured, Üniversitemiz İngilizce Hazırlık Programı'nı 2018 yılı için de akreditasyona uygun gördü.

2015 yılından bu yana her yıl bu akreditasyonu kazanan İngilizce Hazırlık Programımız, bu yıl Haziran ayında tekrar denetime tabi tutularak, akreditasyon belgesini yeniledi. İngilizce Hazırlık Programımız Pearson Assured tarafından "Organizasyon Yönetimi", "Eğitim Yönetimi" ve "Ölçme-Değerlendirme Yönetimi" başlıkları altında değerlendirildi.

Bu akreditasyon sayesinde ŞEHİR İngilizce Hazırlık Programımızın kalite prosedürlerinin geçerliliği ve güvenilirliği bir kez daha kanıtlandı.

Pearson Assured Kalite Belgesi ile, ŞEHİR İngilizce Hazırlık Programı'ndaki her öğrencinin aynı yüksek kalitede eğitim aldığı ve programın kalite konusundaki ciddiyeti Pearson Assured teminatı altına alınmış oluyor.

İngilizce Hazırlık Programımızı başarıyla tamamlayan öğrenciler, bitirdikleri programın Pearson Assured tarafından akredite olduğunu belirten bir sertifika almaya hak kazanıyorlar. Bu sertifika, öğrencilerimizin edindikleri İngilizce dil becerilerinin akredite bir kuruluş tarafından verildiğini belgelemelerini sağlar. Ayrıca bu sertifika, öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerinin ve yeterliliklerinin uluslararası kuruluşlar tarafından tanınmasını da sağlayarak, onların kariyerlerine olumlu katkı da bulunur.

Bu belgeyi almak isteyen öğrencilerimiz İngilizce Hazırlık Programımız ile iletişime geçebilirler. (dillerokulu@sehir.edu.tr)

​​​​