29.Genç İletişimciler Yarışması Kısa Film Dalında Birincilik Ödülü "PENABER"e
2.03.2018
ŞEHİR İletişim Fakültesi öğrencisi Ramazan Kılıç, 29.Genç İletişimciler Yarışmasında birincilik ödülünün sahibi oldu.
​​​İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi Ramazan Kılıç'ın "PENABER" adlı kısa filmi Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen "29. Genç İletişimciler Yarışması"nda kısa film kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

42 üniversitenin İletişim Fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı dallarında 1087 öğrencinin 917 çalışma ile katıldığı yarışmanın ödül töreni 28 Şubat 2018 Çarşamba günü Yeditepe Üniversitesinde gerçekleşti.

Ödül töreninde öğrencimizin heyecanına Sinema ve Televizyon Bölümünden Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nezih Erdoğan ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özge Özyılmaz da ortak oldu.