Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışmasında En İyi Takım Ruhunu Sergileyen Takım Seçilerek Yarı Finale Kaldılar
7.05.2018
İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Genç ISTAC II. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması'nda, "En İyi Takım Ruhunu Sergileyen Takım" seçilerek yarı finale kaldı.
​​​​​​​​​​Türkiye'nin en büyük ve ulusal tahkim merkezi olan İstanbul Tahkim Merkezi'nin (ISTAC), bu yıl ikincisini düzenlediği Genç ISTAC II. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması'nda, 18 farklı üniversiteden 47 öğrenci takımı mücadele etti.

Kurgusal dava yarışmasına 4 takım halinde katılan İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencileri Bekir Türker, İsmail Dönmez, M. Gökhan Şentürk ve Serhat Aksal, "En İyi Takım Ruhunu Sergileyen Takım" seçilerek yarı finale kalmayı başardı.

İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Genç ISTAC II. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması'nda sergiledikleri büyük başarıyla, İstanbul Şehir Üniversitesi'nde bir ilke imza atmış oldu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada öğrencileri cesaret ve başarılarından dolayı kutladı.

Genç ISTAC II. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması'nda; Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin, Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar, Prof. Dr. Yeşim Atamer, ISTAC Genel Kurul üyeleri Av. Muhammet Aksan ve Av. Ebru Bostancıoğlu, ISTAC Yönetim Kurulu Üyesi Av. Rifat Bacanlı, Prof. Dr. Emre Gökyayla, ISTAC Milli Divan Üyesi Doç. Dr. Cemile Demir Gökyayla, Doç. Dr. Necla Öztürk, Dr. Candan Yasan Tepetaş ve Av. Eda Cerrahoğlu Balssen hakemlik yaptı.