Uluslararası Kısa Film Yarışmasında Üçüncülük Ödülü
17.05.2018
Üniversitemiz Sinema ve Televizyon Bölümü mezunlarından Ahmet Serdar Karaca, uluslararası kısa film yarışmasında üçüncülük ödülünün sahibi oldu.
​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü 2017 yılı mezunlarından Ahmet Serdar Karaca, İnönü Üniversitesi 11. Uluslararası Kısa Film Festivali kapsamında düzenlenen kısa film yarışmasında "Frekans" isimli kısa filmiyle Ulusal Kurmaca kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

İnönü Üniversitesi Sinema Topluluğu tarafından düzenlenen festivale toplam 589 film katıldı. Ön değerlendirmeyi geçip yarışmaya hak kazanan 62 film, Ulusal Kurmaca, Ulusal Belgesel, Uluslararası Kurmaca ve Uluslararası Belgesel kategorilerinde yarıştı.

Mezunumuz Ahmet Serdar Karaca'nın yönetmenliğini üstlendiği "Frekans" isimli kısa film, Ulusal Kurmaca kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.