TÜBİTAK ve Fulbright Araştırma Bursları
11.05.2018
Üniversitemiz Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinem Elkatip Hatipoğlu, TÜBİTAK ve Fulbright Araştırma Burslarını kazandı.
​​​​​​​​İstanbul Şehir Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinem Elkatip Hatipoğlu, TÜBİTAK 2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu ve Fulbright Akademik Araştırma Bursu kazandı.

Dr. Sinem Elkatip Hatipoğlu, bir yıl süreyle Duke Üniversitesi (ABD)'nde bilinç teorileri üzerine araştırma yapacak.

Dr. Hatipoğlu üzerinde çalışacağı araştırma ile, üst dereceli zihin durumlarının yapısına yönelik önerilerde bulunmayı, diğer zihin durumları ile arasındaki ilişkiyi modellemeyi ve bu modelin benlik ve beden bilinci ile ilgili rastlanan bazı psikopatolojilerle nasıl ilişkilendirileceğini görmeyi amaçlamaktadır.