2018 - 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yurt Başvuruları Hakkında
3.01.2019
2018 - 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi için yurt başvurusu yapacak öğrencilerimizin dikkatine!
​​Değerli Öğrencilerimiz,

2018 - 2019 akademik yılı bahar dönemi yurt ücretlerinin 10 - 25 Ocak 2019 tarihleri arasında ödenmesi gerekmektedir.

Yurt ücreti, ödeme koşulları ve banka hesap bilgileri için tıklayınız.​

EFT ya da havale ile yapılacak olan ödemelerde açıklama kısmına, öğrenci ad-soyadının ve TC kimlik numarasının mutlaka yazılması gerekmektedir. Banka ödeme dekontunun ya da kredi kartı slipinin (yurda giriş sırasında ibrazı istenebileceğinden) muhafaza edilmesi gerekmektedir.

2018 - 2019 akademik yılı bahar döneminde yurtta kalmak üzere ilk defa başvuracak öğrencilerimizin yurtlar@sehir.edu.tr adresine bir talep maili göndermeleri yeterli olacaktır.

Geçmiş dönemlere ait borcu bulunan öğrencilerimizin yurt başvuruları, ilgili tutar ödenene kadar kabul edilmeyecektir.

Daha ayrıntılı bilgi ve sorularınız için yurtlar@sehir.edu.tr e-posta adresinden bizimle iletişime geçebilir veya www.sehir.edu.tr/tr/sehirde-yasam/yurtlar​ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Yurtlar Müdürlüğü