Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı Yetkililerinden ŞEHİR'e Ziyaret
7.12.2016
Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliğinden sorumlu, Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı yetkililerinden oluşan bir heyet, 6 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Şehir Üniversitesi’ne bir izleme ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında, Şubat 2016 yılında gerçekleştirilen başvuru neticesinde AB'den toplam 340.086 avro bütçe alarak vakıf üniversiteleri arasında birinci olan ŞEHİR’in Uluslararası Kredi Hareketliliği projesindeki uygulamaları hususunda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunuldu. Ayrıca gelecek yıllara yönelik hedefler de heyet ile paylaşılarak, konuyla ilgili temsilcilerin görüş ve önerileri alındı.

İzleme ziyareti, İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Kallek’in katılımı ile gerçekleşen öğle yemeğinin ardından sona erdi.

ŞEHİR’in Uluslararası Kredi Hareketliliği projesi ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.